پیشنهاد عضو شورا برای افزایش ساعت آغاز  محدودیت تردد به ساعت ۲۳

پیشنهاد عضو شورا برای افزایش ساعت آغاز  محدودیت تردد به ساعت ۲۳ رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران پیشنهاد نمود در امتداد کاهش ترافیک و آلودگی هوا محدودیت تردد از ساعت 21 شب به ساعت 23 افزایش یابد.


مجید فراهانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه وضعیت تهران در مورد شیوع ویروس کرونا در وضعیت زرد قرار گرفته است، اظهار داشت: بنظر می رسد باید ستاد کرونا محدودیت تردد پس از ساعت ۲۱ را جابجا کند، چونکه این محدودیت ها باعث شده است که شاهد ترافیک شدید در معابر تهران باشیم.

وی با اعلان اینکه ترافیک فشرده ای که از ساعت ۱۸ تا ۲۱ در معابر داریم به سبب تلاش مردم برای رسیدن به مقصد پیش از ساعت ۲۱ است، اظهار داشت: برهمین اساس در ساعات منتهی به ساعت ۲۱ شاهد هجوم خودرو ها در سطح معابر هستیم که سبب ترافیک فزاینده و تولید گازهای آلاینده شده و عملا سبب آلودگی بیشتر سطح شهر تهران می شود.
فراهانی با تاکید بر اینکه شاخص آلایندگی روز گذشته در وضعیت سالم بود و هوای سالم داشتیم اما در هنگام شب به سبب ترافیک، این شاخص بالاتر رفته و هوا ناسالم شد، اظهار داشت: برهمین اساس لازم است رفت و آمد بجای ساعت ۲۱، به ساعت ۲۳ افزایش یابد و اجازه دهند بجای ترافیک شدید که هم سبب اتلاف وقت و بروز آلودگی هوا می شود در وضعیت زرد تهران، این محدودیت ها کمتر شود.



1399/11/02
23:18:20
0.0 / 5
978
تگهای خبر: بودجه , تولید , مد
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲

ال مور Almor

Almor
almor.ir - حقوق سایت ال مور محفوظ و متعلق به مالک ال مور است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس - ال مور با برندهای معتبر همراه شما در دنیای لاکچری و فشن است