روایتی متفاوت از موسیقی روز واقعه  در رادیو صبا

روایتی متفاوت از موسیقی روز واقعه  در رادیو صبا به گزارش ال مور ال مور: رادیو صبا در برنامه پیش پرده به بررسی تیتراژ ماندگار فیلم روز واقعه می پردازد.



به گزارش ال مور به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، برنامه «پیش پرده» با مروری بر ماندگارترین و خاطره سازترین موسیقی های مربوط به برخی برنامه ها و آثار سینمایی و تلویزیونی همراه مخاطبان رادیو صبا می شود. این برنامه با محور بررسی تیتراژهای ماندگار که برای خیلی از مخاطبان دربرگیرنده خاطرات تلخ و شیرینی است پخش می شود.
همزمان با ایام سوگواری سیدالشهدا این برنامه روز پنجشنبه ۲۰ مرداد به سراغ معرفی موسیقی متن فیلم سینمایی «روز واقعه» به نویسندگی بهرام بیضایی، کارگردانی شهرام اسدی و آهنگسازی مجید انتظامی به عنوان یکی از مراجع مهم موسیقایی آثار هنری در رابطه با سوگواری حضرت سیدالشهدا می رود.
علیرضا سعید کارشناس و مجری این برنامه اظهار داشت: عرصه تولید آثار موسیقایی در رابطه با مضامین و رویدادهای مذهبی و اعتقادی همیشه جزو پرطرفدارترین و در عین حال پرچالش ترین عرصه های فرهنگی هنری کشورمان بوده است، موسیقی متن فیلم «روز واقعه» یکی از شورانگیزترین و ماندگارترین آثار درحوزه نواهای عاشورایی است که تا سال ها می توان به عنوان یک مرجع معتبر برای موسیقی مذهبی و آیینی، به آن ارجاع داد.
وی عنوان کرد: تیتراژ «روز واقعه» سال ۱۳۷۳ تولید و چندی بعد نیز توسط انتشارات «نی داود» بصورت آلبوم منتشر و با استقبال شنوندگان نیز روبه رو شد. کما این که در سالهای پس از انتشار آلبوم نیز کنسرت هایی در قالب موسیقی متن این اثر سینمایی با رهبری ارکستر مجید انتظامی نیز روی صحنه رفت.
«پیش پرده» به تهیه کنندگی سیامک احمدی پور و با اجرای علیرضا سعیدی روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۵: ۳۰ راهی آنتن صبا می شود.


منبع:

1401/05/21
15:09:58
0.0 / 5
440
تگهای خبر: تولید , جشن , فرهنگ , كنسرت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳

ال مور Almor

Almor
almor.ir - حقوق سایت ال مور محفوظ و متعلق به مالک ال مور است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس - ال مور با برندهای معتبر همراه شما در دنیای لاکچری و فشن است