مقابله شهرداری با معضل خشونت در تهران

مقابله شهرداری با معضل خشونت در تهران به گزارش ال مور مشاور شهردار تهران در امور زنان اظهار داشت: یكی از برنامه های ما در شهرداری تهران در حوزه زنان، برنامه ریزی و سیاست گذاری برای كاهش معضل خشونت است و تلاش می كنیم برای كاهش خشونت و شناساندن چهره های مختلف خشونت به خانواده، فرهنگ سازی نماییم.



به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، فاطمه راكعی در نشست «تجربه زیسته زنان توانمند» كه با همكاری گروه پژوهشی مطالعات زنان پژوهشگاه علوم انسانی و دفتر مشاور شهردار تهران برگزار شد، با برشمردن انواع خشونت در جامعه اظهار داشت: مسئله خشونت یكی از مسائلی است كه همه جهان با آن مواجه است و در میان انواع خشونت، خشونت فیزیكی است كه همواره مورد نفرت همگان است چراكه قابل رؤیت و مشاهده است و ما در جامعه، خانواده و در حوزه های مختلف سیاسی و اجتماعی و در میان دوستان و آشنایانمان و حتی در میان شاعران و هنرمندان مان این خشونت را به انواع مختلف می بینیم.

وی با اشاره به اینكه زنان می توانند تا حدودی خشونت را در جامعه و خانواده كاهش دهند، اظهار نمود: ما باید فرهنگ منع خشونت علیه همنوعان خویش را به صورت گسترده توسط زنان در جامعه ترویج دهیم و لازمه اش این است كه همه ما انواع مختلف خشونت مانند خشونت های پیدا و پنهان، فیزیكی و غیرفیزیكی و لفظی را بشناسیم كه خوشبختانه در سال های اخیر توجه به ابعاد خشونت در جامعه و خانواده و آگاهی از تبعات منفی آن افزایش پیدا كرده است.

مشاور شهردار تهران در امور زنان با اشاره به برنامه های شهرداری درباره معضل خشونت اظهار نمود: یكی از برنامه های ما در شهرداری تهران در حوزه زنان، برنامه ریزی و سیاست گذاری در رابطه با معضل خشونت است و در این مسیر قرار است از كمك های كسانی كه دغدغه مند هستند استفاده كنیم و تلاش می كنیم برای كاهش خشونت و شناساندن چهره های مختلف خشونت به خانواده، فرهنگ سازی انجام دهیم.

راكعی ادامه داد: شهرداری با عنایت به امكانات و ساختارها تلاش دارد فرهنگ ایرانی، اسلامی و اخلاقی را به زبان امروز و به زبان مدرن نهادینه كند و این كار توسط بهترین افرادی كه می توانند این فرهنگ را به كار گیرند، انجام می گردد. از سطح محلات، فرهنگ سازی را آغاز خواهیم كرد و فرهنگی عمومی توسط مشاوران حوزه زنان در مناطق مختلف شهرداری ترویج خواهیم كرد و به مشكلات خاص هر منطقه و محله رسیدگی می كنیم.

وی با تاكید بر اینكه هر كس ایده ای برای پیگیری بهتر برنامه های اجتماعی دارد، شهرداری تهران آماده همكاری با وی است، اظهار داشت: همه زنان و مردان باید یاری گر ما در پیگیری برنامه های اجتماعی شهرداری تهران باشند و همگی با هم باید برای ساختن شهری با چهره مهربان تر كمك و تلاش كنیم كه چهره شهر تغییر كند و به چهره ای زنانه و مادرانه تبدیل شود.

مشاور شهردار تهران در امور زنان اضافه كرد: چهره مادرانه یك شهر همه اقشار مردم را در برخواهد گرفت و هیچ كس را از خود طرد نمی نماید. كسانی را پررنگ تر نمی بیند و كسانی را كمرنگ تر و همه كودكان، جوانان، سالمندان، معلولان و خانواده را با هم و در كنار هم می بیند چون زنان هیچ گاه خودشان را به تنهایی نمی بینند و اگر امروز می خواهند در جامعه حضور داشته باشند و به نقش آفرینی بپردازند برای آن است كه دوست دارند برای جامعه خدمت كنند. ما تلاش خواهیم كرد با استفاده از شبكه های اجتماعی و وب سایت هایی كه راه اندازی خواهد شد، ارتباط خویش را با بدنه جامعه بیشتر كنیم و از همه فعالان اجتماعی و دغدغه مندان، ایده دریافت می كنیم و ایده ها را تبدیل به برنامه خواهیم كرد و در كنار آن همه مردم و فعالان اجتماعی باید به روند اجرای برنامه ها نظارت داشته باشند و ایرادات را رفع كنند.

راكعی همینطور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینكه هم اكنون شهرداری تهران چه اقداماتی در بهسازی اورژانس اجتماعی شهرداری انجام داده است، اظهار داشت: شهرداری در این حوزه ساختار تعریف شده ای دارد كه البته این ساختار تا حدودی معیوب و از مسئولیت تعریف شده خود خارج شده است. حوزه هایی كه به صورت مستقیم در ارتباط با اورژانس اجتماعی هستند یكی حوزه توانمندسازی شهرداری تهران است و دیگری مشاوران امور زنان مناطق كه تا سطح محلات كار می كنند. حوزه دیگر هم اداره كل امور زنان است كه ذیل معاونت اجتماعی شهرداری تعریف شده است.

وی در انتها اظهار داشت: از طرفی زنان یك گروه مجزا و واحد نیستند و با همه حوزه های تعریف شده در شهرداری در ارتباط هستند. قبول داریم در همه این زمینه ها نارسایی هایی وجود دارد و من از زمان آغاز فعالیتم در شهرداری تهران همواره تلاش داشته ام كه تمامی ساختار و سیستم ها را در شهرداری زیر نظر بگیرم و بر نحوه فعالیت آن ها مطالعه كنم و بررسی انجام دهم. مسئله اورژانس اجتماعی هم اساساً در اولویت های بررسی قرار دارد تا بتوانیم بهترین برنامه عملكردی را برای آن پیاده سازی كنیم.



 

1396/08/22
18:53:37
5.0 / 5
4847
تگهای خبر: جامعه , زنان , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
Almor
almor.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ال مور محفوظ است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس