رحمانی فضلی: در چهلمین سال انقلاب در شرایط روبه رویی با همه مشكلات هستیم

رحمانی فضلی: در چهلمین سال انقلاب در شرایط روبه رویی با همه مشكلات هستیم ال مور: وزیر كشور اظهار داشت: ما امروز در چهلمین سال انقلاب در شرایطی هستیم كه می توانیم با همه مشكلات روبه رو شویم؛ برای اینكه این مردم در هر شرایطی از آرمان های انقلاب، آرمان های امام، رهبری و شهدا و خودشان دفاع می كنند.


به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، رحمانی فضلی در گردهمایی بزرگ فعالان مشاركت اجتماعی كه بعدازظهر امروز با حضور رئیس سازمان امور اجتماعی كشور، ابتكار و تعدادی از نمایندگان سازمان های مردم نهاد انجام شد در ابتدای صحبت هایش با اشاره به اینكه از قبل رئیس جمهور برای حضور در این برنامه دعوت شده بودند؛ اما هفته های گذشته به علت مشغله كاری اعلام نمودند كه امكان فرصت در این گردهمایی را ندارند، اظهار داشت: من بابت عدم حضور ایشان در این برنامه عذرخواهی می كنم.
وی اظهار نمود: در چهلمین سال انقلاب فراز و فرودهای بسیار زیادی داشتیم و به لطف خدای متعال امروز در چهلمین سال انقلاب اسلامی آنچه برای ما مهم می باشد این است كه در راه انقلاب و در راه آرمان های امام و شهدا و تحت امر رهبری به وظایف خود و آنچه بعنوان میثاق با شهدا می دانیم عمل نماییم.
رحمانی فضلی افزود: طی این ۴۰ سال آنچه بعنوان جمع بندی می توانیم نمایش دهیم این است كه دشمنان انقلاب اسلامی در حوزه های نظامی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و جنگ روانی هركاری كه می توانستند انجام دهند نسبت به انقلاب اسلامی انجام دادند.
وی افزود: امروز شاهدیم كه عداوت ها، كینه ها و برنامه هایی كه جهت نابودی انقلاب اسلامی و تضعیف اسلام داشتند، در همه قالب ها و رفتارها مجدداً بعنوان دستور كار استكبار واقع شده است. از طرفی تهدید نظامی می كنند و از سویی تحریم اقتصادی می كنند. همین طور جلساتی می سازند كه انزوای سیاسی برای ایران احداث كنند و رسانه های فعالی دارند كه نسبت به انقلاب و مردم ایران عملیات روانی انجام دهند. همین طور سازمان های سیاسی بین المللی را هم در اختیار گرفته اند اما باید بدانند این ملت ۴۰ سال روی پای خود ایستاده و توانسته در این مدت به لطف خدا و با هدایت های امام و رهبری و جانفشانی مردم این مسیر را طی كنند و الان وضعیت ۴۰ سال قبل نیست.
وزیر كشور به خاطراتش در جنگ اشاره نمود و اظهار داشت: وقتی جنگ آغاز شد بنده پاسدار بودم و اعلام گردید كه آماده باشید و هر نیرویی كه می توانید به طرف جبهه ها بفرستید. ما آن زمان هیچ امكان نظامی نداشتیم. كمیته تازه تشكیل شده بود و سپاه باز تازه در حال شكل گیری بود. حتی هیچ امكان لجستیكی مناسبی هم نبود و تفنگ باز به اندازه كافی وجود نداشت. ما در كل شهرستان اعلام كردیم هر كس تفنگ دارد برای دفاع از كشور آنرا بیاورد و چون منطقه ما منطقه عشایری بود و مردم آن منطقه از قدیم اغلب مسلح بودند، وقتی به آنها اعلام گردید همه سلاح هایشان را آوردند و به سپاه تحویل دادند.
وی افزود: وقتی سلاح ها را بررسی كردیم متوجه شدیم نهایتاً از پنج تا سلاح شاید بتوانیم یك سلاح را استفاده نمائیم و پس از آن باز اعلام كردیم تمام كسانی كه می خواهند به جبهه بروند ثبت نام كنند كه ثبت نام های زیادی انجام شد. اما مشكل این بود كه تداركات ضعیف بود. مردم تداركاتی آوردند و برای هر كسی بقچه ای درست كردیم كه آذوقه اش بود و با همان لباس هایی كه داشتند عازم جبهه شدند. این اتفاقات در زمانی بود كه منافقین فعال بودند و هر روز انفجار انجام می دادند و گروه های تروریستی و چپ ماركسیستی در اقصی نقاط كشور عملیات های نظامی انجام می دادند. این زمانی بود كه ارتش در بدترین شرایط قرار داشت برای اینكه تمام سران آن رفته بودند و برخی باز به دادگاه ها سپرده شده بودند.
رحمانی فضلی افزود: این زمانی بود كه اختلافات داخلی بسیار زیاد بود، اختلافاتی كه در رأس آن رئیس جمهور بود و كسانی بودند كه هر روز در داخل خیابان ها اعتراض و درگیری داشتند. در این شرایط جوانان ما با كمترین تجربه نظامی حضور داشتند و نیروهایی كه به جبهه اعزام می كردیم حداكثر دو هفته آموزش می دیدند و آموزش های آنها با سلاح خودشان بود اما با این شرایط جنگ را اداره كردیم و توانستیم با نیروهای جان بر كف و مخلص انقلابی در مقابل تمام امكاناتی كه دشمنان بسیج كرده بودند، پیروز شویم.
وی افزود: همان شبی كه عراق به ایران حمله كرد امام (ره) جمله ای مؤثر و مهم در صحبت هایشان داشتند و فرمودند دزدی بر خانه آمده و سنگی به داخل چاه انداخته است و ما حتماً باید پیروز شویم یعنی زمانی كه تمام دنیا مقابل ما بود چنین جمله ای گفته شد. امروزه پس از ۴۰ سال آنها هنوز مسیر قبلی را پی می گیرند ولیكن ما مردم ۴۰ سال قبل نیستیم.
وزیر كشور اذعان كرد: انقلاب اسلامی انقلاب ۴۰ سال قبل نیست. در حوزه نظامی و دفاعی محل برخورد آنها با ماست. آنها می گویند شما نباید از سلاح های استراتژیك و تكنولوژی بالا برخوردار باشید و یا انرژی هسته ای داشته باشید. در حوزه علمی باز محل اختلاف آنها با ما این است كه شما چرا حوزه های های تكنولوژی دارید یا در حوزه سیاست خارجی حرف آنها این است كه چرا در منطقه تأثیرگذار هستید. آنها اعتراضشان این است كه چرا در معادلات بین المللی وارد می شوید.
وی با اشاره به اینكه ما طبق آموزه های دینی و اعتقاداتمان، معتقد به تهاجم نیستیم، اظهار داشت: در این ۴۰ سال همه افكار عمومی دنیا با یك واژه آشناتر از همه واژه ها هستند آن هم واژه ایران است. ۴۰ سال است كه در رسانه های آنها كلمه ایران تكرار می شود. پس از ۴۰ سال آنها با همان مشی خودشان ولی با ایرانی قدرتمند مواجهند. ما ملت ایران با عقبه چندین هزار ساله با قله های بلند در توفیقات ملی و با اراده قوی كه داشتیم خیلی از سختی ها و مشكلاتی كه داشتیم را پشت سر گذاشتیم.
بگفته وزیر كشور، برخی حكومت ها در دنیا بر یك تناضعی ناخواسته وارد می شوند و ما نمی توانیم به خاطر اینكه شرایط دشوار است خدایی ناكرده تصمیماتی بگیریم و اقداماتی بكنیم یا عملیات روانی كه انجام می دهند مردم را در شرایطی قرار دهد كه نتیجه شرایط بدتر باشد. سوال اصلی این است كه كدام یك از كشورهایی كه توانسته اند در ارتباطی تنگاتنگ با غرب، استكبار و آمریكا در تعامل باشند، موفق شده اند؟ كشور جهان سومی و در حال توسعه و هیچ كس نمی تواند آنرا نشان دهد. اما ما اراده و عزممان بر این بوده كه روی پای خودمان بایستیم.
رحمانی فضلی افزود: بیشتر از انتظار و حق خودمان نگفتیم. می گوئیم نظامی هستیم با یك سابقه تاریخی چند هزار ساله كه اراده كرده ایم روی پای خود باشیم. آنها به چه حقی می خواهند این نظام، مردم و استقلال را گرفتار زحمت و خسران كنند. ما امروز در چهلمین سال انقلاب در شرایطی هستیم كه می توانیم با همه مشكلات روبه رو شویم برای اینكه این مردم در هر شرایطی از آرمان های انقلاب، آرمان های امام، رهبری و شهدا و خودشان دفاع می كنند.
رحمانی فضلی در بخش دیگری از صحبت هایش به مشاركت های اجتماعی و تشكل های مردمی اشاره نمود و اظهار داشت: اعتقاد دارم بدون مشاركت واقعی مردم هیچ كاری پیش نخواهد رفت. مشاركت مساله ذاتی برای انسان است. انسان یك موجود اجتماعی است و ما باید بتوانیم روابط و مناسبات اجتماعی را با پیچیدگی های شرایط، تخصصی شدن موضوعات، افزایش مشكلات، بزرگ شدن سطح مطالبات مردم به گونه ای ساماندهی نماییم كه از انرژی، امكانات و ظرفیت مردم در داخل ساختارهای جدید در جهت تحقق اهداف ملی، دینی و انقلابی كشور استفاده گردد. ما نباید درصدد منت گذاشتن باشیم. حق برای مردم است و باید تقاضا نماییم كه مردم وارد این سازمان ها شوند.
وی بیان كرد: چه در حوزه های سیاسی در غالب احزاب، در حوزه های صنفی تحت عنوان اتحادیه و در حوزه های اجتماعی تحت قالب سمن ها و… همه نهادها، تشكیلات، سازمان ها و گردهمایی های مردمی هستند كه به علت مشاركت و انگیزه و هدف گذاری مناسب افراد خودجوش هم افزایی صورت می گیرد. هیچ دولتی در شرایط كنونی در دنیا قادر نیست بدون توجه به تشكل ها در انواع مختلف آن حكومت داری كند مگر اینكه بخواهد حكومت استبدادی داشته باشد كه در شرایط كنونی امكان پذیر نیست.
بگفته وی، ما قدرت خودمان را می توانیم در اعمال سیاست ها، اقدامات و برنامه ریزی های مطلوبی كه از جانب تشكل ها محقق می شود، احقاق نماییم. در شرایط مختلف باز شاهد این بودیم كه دولت و رئیس جمهور از سیاست های اصلی شان این بود كه این مساله شتاب بگیرد و من خوشحالم حداقل دو برابر سازماندهی شده اما این سازماندهی كم است به علت اینكه خود مردم باید در جهت توانمندسازی، فعال سازی و آموزش و تأثیر فعال باشند.
وزیر كشور خطاب به سازمان های مردم نهاد اظهار داشت: نخواهید كه دولت ها و دستگاه های رسمی در اعمال سیاست ها و نظرات شما جلودار باشند بلكه شما باید جلودار باشید و دولت ها در پس شما حركت كنند.
او همینطور در بخشی از صحبت هایش به توجه مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری به موضوعات اجتماعی باز اشاره و افزود: در این شرایطی كه عنایاتی از جانب رئیس جمهور و مقام معظم رهبری بر روی موضوعات اجتماعی و مشاركت عمومی وجود دارد، باید قدردان باشیم و قدردانی به این است كه تأثیرگذاری را افزایش دهیم.
رحمانی فضلی با اشاره به اینكه از سال ۵۷ به بعد تمرین دموكراسی، مردم سالاری و خوداكتفایی و مشاركت را در همه امور داشتیم، اظهار داشت: از سال ۵۷ به بعد این اقدامات در اوج شرایط جنگ، تحریم، مقاومت و اعمال نفوذ همه سردمداران استكبار انجام شد و آخرین اقدام آنها باز تحت عنوان اسلام انحرافی و تكفیری، پروراندن گروه های داعش و غیره بود تا نظام جمهوری اسلامی را كه بعنوان الگو بود. یك حكومت افراطی نشان دهند.
وی اشاره كرد: وظیفه ما بعنوان تشكل این است كه بتوانیم هم در معرفی اسلام ناب و هم در حمایت و صیانت و حفاظت از انقلاب، خون شهدا و میثاق آن و تحقق اهداف انقلاب و پاسخگویی مطالبات مردم حركت نماییم. اگر بتوانیم با مردم و به وسیله مردم تمام ظرفیت ها و امكانات را پای كار بیاوریم و تمام اهتمام دولت باز بر این است، حتماً موفق خواهیم شد.
وزیر كشور همین طور خطاب به سمن ها و تشكل ها اجتماعی، اظهار داشت: شما جایگاهتان را باید نه بعنوان تشكل كوچك در یك منقطه و شهر بلكه بعنوان یك عنصر تأثیرگذار در سطح ملی بدانید. اگر همه ما دست به دست هم بدهیم یقیقا می توانیم همه مشكلات را حل نماییم. در چهلمین سال انقلاب، كامل شدن« تجربه اندوزی و استفاده از همه تجربیات» در راه جدید است.
وزیر كشور درانتها صحبت هایش اظهار داشت: با رشد علم، آگاهی و تنوع سلایق هیچ احدی نمی تواند جلوی حركت مردمی را بگیرد. بدین سبب هر چه در آگاهی، دانش و معرفت مردم بكوشیم و هرچه به مردم شخصیت و اهمیت دهیم یقین بدانید آنچه كه به صورت قضاوت و داوری عمومی مردم است، محقق خواهد شد و یقیناً با همه استعدادها و ظرفیت ها و قدرتی كه در طول تاریخ ملت مسلمان ایران داشته، بر مشكلات پیروز خواهیم شد.
به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، مقرر بود در گردهمایی فعالان مشاركت اجتماعی كه بعدازظهر امروز با حضور وزیر كشور، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، رئیس سازمان امور اجتماعی كشور و سازمان های مردم نهاد انجام شد رئیس جمهور باز حضور داشته باشد كه به دلایلی این امكان فراهم نشد و بعضی از سازمان های مردم نهادی كه قصد صحبت با رئیس جمهور را داشتند به نشانه اعتراض جلسه را ترك كردند.





1397/11/11
21:17:16
5.0 / 5
4329
تگهای خبر: آموزش , تكنولوژی , توسعه , ثبت نام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
Almor
almor.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ال مور محفوظ است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس