دبیر مرجع ملی كنوانسیون حقوق كودك:

كودك همسری نتیجه قوانین بر زمین مانده از طرف مسئولان و خانواده ها است

كودك همسری نتیجه قوانین بر زمین مانده از طرف مسئولان و خانواده ها است ال مور: دبیر مرجع ملی كنوانسیون حقوق كودك، گفت:: كودك همسری، كودكان كار و خیابان، كودكان بازمانده از تحصیل چالش های اساسی است كه نشان دهنده مجموعه ای از قوانین و مقررات بر زمین مانده از طرف مسئولان و خانواه ها است.


به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، محمود عباسی امروز(8مهر) در دهمین كنفرانس تخصصی حقوق كودكان با محورهای كودك همسری، كودكان كار و خیابان و كودكان بازمانده از تحصیل كه در سازمان بهزیستی كردستان برگزار شد، به اهمیت و جایگاه حقوق كودكان اشاره و اظهار نمود: حقوق كودكان منظومه ای از حق ها و ارزش های حقوق بشری است كه كودكان را در بر گرفته و نشان دهنده اهمیت ویژه كودكان در هر جامعه ای است.
وی اضافه كرد: كودكان نیازمند حمایت هستند و از آنجایی كه جزء گروه لطمه پذیر اجتماع هستند، نمی توانند از خود دفاع كنند و جوامع باید با یك نگاه ویژه به آنها بنگرند و این منظومه حق ها كه بعنوان حق بشری كودكان از آن یاد می نماییم بیان كننده حق های ذاتی و بنیادی بوده كه سلب نشدنی هستند و باید به حقوقشان احترام گذاشت.
دبیر مرجع ملی كنوانسیون حقوق كودك، بیان كرد: این حقوق هم در اسناد بین المللی و اسناد مربوط به حوزه حقوق كودك اجرا شده و بارزترین و اساسی ترین آن كنوانسیون حقوق كودك است كه ما در سال 72 به آن پیوسته ایم و مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته و مكلف به اجرای آن هستیم و در قوانین داخلی همچون قانون اساسی، سیاست های كلی نظام و قوانین و مقررات به این مساله به نحو احسن پرداخته شده است.
عباسی ذكر كرد: كودكان حق دارند در خانواده و كنار پدر و مادر زندگی شایسته ایی داشته باشند در واقع كودكان حق بقا، رشد، سلامتی، آموزش، بهداشت و تغذیه، شادی و تفریح را دارند كه باید به اهمیت این مساله بپردازیم.
وی با ذكر اینكه كودكان خط قرمز جوامع هستند، عنوان كرد: وقتی از حقوق كودك سخن به میان می آید مجموعه و منظومه ای از حق های ذاتی و بنیادی بنظر می رسد كه باید همیشه و همواره مورد توجه قرار بگیرد.
دبیر مرجع ملی كنوانسیون حقوق كودك، با اشاره به اینكه كودكان باید در یك فضای آرامش بخش به تحصیل ادامه بدهند، اظهار داشت: مسائل و مشكلاتی كه كودكان را تهدید می كند بر اثر حق های بر زمین افتاده ای است كه بر اثر كوتاهی مسئولین، بی توجهی خانواده ها و نشات گرفته از لطمه های اجتماعی به وجود می آید.
عباسی بیان كرد: پدیده اجتماعی را نمی توان با دستور العمل، بخش نامه و نگاه سیاسی و امنیتی مدیریت كرد بلكه باید با نگاه و رویكرد اجتماعی به آن بنگریم پس مدیران مدرسه، والدین، سازمان های مردم نهاد و دستگاه های اجرایی باید بدانند كه از همه ظرفیت ها برای مدیریت این حوزه ها باید بهره گرفت.
وی اضافه كرد: كودك همسری، كودكان كار و خیابان، كودكان بازمانده از تحصیل چالش های اساسی است كه نشان دهنده مجموعه ای از قوانین و مقررات بر زمین مانده از طرف مسئولان و خانواه ها است.
دبیر مرجع ملی كنوانسیون حقوق كودك، افزود: طلاق و فضای مجازی از چالش های نیازمند توجه ویژه مسئولان و خانواه ها برای كاهش است كه می تواند بزرگ ترین لطمه و تهدید برای كودكان باشد.
عباسی اظهار داشت: امروز بیشتر از هر زمان دیگری باید یك تجدید نظر اساسی در حوزه حقوق كودكان صورت بگیرد و نگاه احساسی را به نگاه حق مدارانه تبدیل نماییم و وظیفه هر مسئول و خانواده ای است كه به حق كودكان اهمیت بدهند.
وی ذكر كرد: در استان كردستان بعضی از كودكان وضعیت ویژه ای دارند همچون كودكان ناتوان جسمی و بازمانده و لطمه دیده از مین كه در بعضی از كشورها نیز وجود دارد و جامعه اسلامی هم به این افراد توجه ویژه دارد.
دبیر مرجع ملی كنوانسیون حقوق كودك، بیان كرد: امسال سال تحول در حوزه كودك در كشور است كه باید تا آخر سال جاری چالش های اساسی كودكان مدیریت شود و در سال آینده برنامه هایی برای ارتقاء كردستان اجرا می شود.
عباسی اشاره كرد: امروز كمیته كودكان در دانشگاه علوم پزشكی كردستان راه اندازی می شود كه در این كمیته راهنمایی و تربیت كودك به والدین آموزش داده خواهد شد.




منبع:

1398/07/08
20:53:00
5.0 / 5
4141
تگهای خبر: آموزش , آینده , جامعه , زندگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
Almor
almor.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ال مور محفوظ است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس