شیخی به ال مور خبر داد

تشكیل شورای راهبردی برای حل مشكلات رزیدنت ها

تشكیل شورای راهبردی برای حل مشكلات رزیدنت ها سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از تشکیل شورای راهبردی برای حل مشکل رزیدنت ها اطلاع داد.


زهرا شیخی در گفتگو با ایسنا اظهار نمود: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس امروز به بررسی مشکلات کارورزان و دستیاران با حضور خانم لاری معاون آموزشی وزارت بهداشت و برخی از رزیدنت ها پرداخت.
وی ادامه داد: در این نشست رزیدنت ها به بیان مشکلات خودشان همچون شیفت های طولانی و طاقت فرسا، حقوق دریافتی ناچیز، نداشتن بیمه و مشکلات معیشتی پرداختند، رزیدنت ها در خط اول جبهه مبارزه با کرونا و حفظ سلامت مردم قرار دارند و بطور قطع تأمین سلامت جسمی و روحی آنها مهم می باشد.
شیخی با اشاره به اینکه در این نشست مباحث بسیاری عنوان شد، اظهار داشت: نمایندگان وزارت بهداشت و رزیدنت ها مسائل را مفصل بیان نمودند. با عنایت به این که اشکالات زیادی وجود دارد قرار شد شورای راهبردی متشکل از معاونان وزارت بهداشت و نمایندگان عضو کمیسیون بهداشت تشکیل گردد تا مسائل و مشکلات را بررسی نموده و به راهکار عملی برسند تا در نهایت مشکلات رزیدنت ها حل شود.




منبع:

1400/03/09
20:54:18
0.0 / 5
1312
تگهای خبر: آموزش , بیمه , درمان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

ال مور Almor

Almor
almor.ir - حقوق سایت ال مور محفوظ و متعلق به مالک ال مور است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس - ال مور با برندهای معتبر همراه شما در دنیای لاکچری و فشن است