در دیدار معاون امور هنری وزیر ارشاد از هنرستان موسیقی دختران چه گذشت؟
به گزارش ال مور، معاون امور هنری وزیر ارشاد همزمان با فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر در هنرستان موسیقی دختران تهران حضور و با هنرجویان، مدرسان و مدیریت این مجموعه ملاقات و گفتگو کرد.
به گزارش ال مور به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدحسین اسماعیلی مدیردفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، حجت الاسلام حسین ملکی مشاور وزیر و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مهدیه حسنی معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مصطفی نصیری نماینده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در امور هنرستان ها، وحید آگاه مشاور حقوقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ، همزمان با فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و «روز دختر» در هنرستان موسیقی دختران تهران حضور و با هنرجویان، مدرسان و مدیریت این مجموعه ملاقات و گفتگو کردند.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ در این نشست ضمن تقدیر از تلاشهای انجام گرفته در حوزه های مختلف آموزشی و پژوهشی هنرستان های موسیقی دختران و پسران کشور اظهار داشت: یکی از مهم ترین رویکردها و اولویت هایی که می تواند برای بنده و همکارانم مورد توجه باشد، بحث حضور هنرجویان و هنرمندان عرصه های مختلف بخصوص موسیقی در مجامع و رویدادهای بین المللی است. مسیری که بدون شک رویکرد موثری در حوزه توسعه دیپلماسی فرهنگی بخصوص برای زنان و دخترانی است که در چنین مجموعه هایی پرورش پیدا می کنند و می توانند بهترین و ارزشمندترین نمایندگان فرهنگ و هنر کشور عزیزمان باشند. ازاین رو امیدوارم در دوره جدید مدیریت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ به همت آقای رضایی و عزیزان در مدیریت هنرستان ها شاهد بهترین اتفاقات در این حوزه باشیم تا به همت هنرجویان، کنسرت ها و اجراهای گوناگونی در رویدادهای داخلی همچون جشنواره موسیقی فجر و فعالیتهای مشابه برگزار گردد. ما باید تلاش داشته باشیم تا از ظرفیت خوب هنرستانی ها در فعالیتهای مختلف بهره گرفته شود تا این عزیزان فرصت بیشتری برای تجربه در صحنه داشته و اعتماد به نفس لازم در این حوزه را دریافت نمایند.
وی با تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختران اضافه کرد: بدون شک آینده ایران عزیز متعلق به شما هنرجویان است که می توانید بهترین ها را رقم بزنید. ازاین رو بنده و همکارانم در حوزه معاونت امور هنری تمام تلاشمان را انجام می دهیم با دعوت از استادان و هنرمندانی که می توانند شما را در حوزه های آموزشی و پژوهشی یاری رسانند در جهت ارتقاء آن چه در موسیقی فعالیت می کنید گام هایی برداریم. مسیری که بدون شک باید به توسعه فعالیتهای زنان هنرمند در زمینه موسیقی بیانجامد.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: به عقیده من تا امروز می توانستیم بهتر از این ها از ظرفیت حضور هنرجویان دختر و پسر هنرستان ها در اجراهای موسیقایی استفاده نماییم. مسیری که باید آنرا گسترش داد و در جهت تقویت آن کوشید. شما هنرمندانی هستید که جسارت، آگاهی و توانمندی تان در کنار تجربه استادان و مدیران مجموعه های آموزشی که در آن حضور دارید می تواند بهترین ها را رقم بزند. کما این که برگزاری مراسم افتتاحیه دوره گذشته جشنواره بین المللی موسیقی فجر در هنرستان موسیقی پسران و حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در کنسرت ویژه هنرستان موسیقی دختران طی زمان برگزاری جشنواره موسیقی فجر که تابحال کمتر شاهد آن بودیم، نشان از اهمیت هنرستان ها در وزارت فرهنگ دارد. توسعه فعالیتها در جهت تقویت و ترمیم مراکز و منابع نگهداری اسناد تاریخی هنرستان ها، کوشش برای توسعه همکاریهای مشترک بین هنرستان ها و ناشران حوزه موسیقی برای تقویب بار علمی کتابخانه این مجموعه ها از دیگر نکاتی است که میبایست به آنها توجه بیشتری کرد.
بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ هم در جریان دیدار دو ساعته معاون امور هنری از هنرستان موسیقی دختران تهران اظهار داشت: بسیار خوشحالم که طی روزهای اول حضورم در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ فرصتی مهیا شد تا بتوانم در جمع شما هنرجویان گرامی هنرستان موسیقی حضور پیدا کنم. فضایی که به عقیده من یک ظرفیت مغفول مانده موسیقی است و می تواند دربرگیرنده ارزشمندی های باشد که بدون شک نتایج روشن آنرا میتوان در توسعه فعالیت بانوان هنرمند در زمینه موسیقی پیدا کرد. مسیری که تابحال با همراهی استادان ارجمند حوزه موسیقی هم نتایج و دستاوردهای خوبی را به دنبال داشته است.
وی ضمن اشاره به صحبت های معاون امور هنری بر مبنای توسعه فعالیتهای موسیقی در حوزه های بین المللی تصریح کرد: یکی از اهدافی که به دنبال اجرایی شدن آن هستم، راه اندازی معاونت امور بین المللی دفتر موسیقی در این دوره است. شرایطی که در صورت تحقق و فعال شدن می تواند گام بلندی برای توجه بیشتر به هنرمندان گروه سنی باشد که در هنرستان ها و مراکز آموزشی سراسر کشور می توانند بهترین و شایسته ترین نماینده ها در مجامع بین المللی باشند. طبیعتا در این شرایط یاری مدیران و استادان همین مراکز بهترین و موثرترین مشاوره ای باشد که می توانیم روی آن حساب باز نماییم.
مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه هایی که حتما قول پیگیری آنرا می دهم، افزایش تعداد اجراهای زنده هنرجویان هنرستان ها در سالن های حرفه ای با عنایت به ظرفیت و توانمندی آنها است. ضمن این که توجه به تقویت آرشیو و عناصر پژوهشی با هدف ارتقا سطح آموزشی هنرجویان با استفاده از حمایت های دفتر موسیقی و توجه به نگاههای تحول گرایانه و تغییراتی که در موسیقی ایرانی شاهد آن هستیم از دیگر اولویت هایی است که در حوزه های در ارتباط با آموزش و پژوهش روی آن تمرکز خواهم کرد.
مصطفی نصیری نماینده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در امور هنرستان ها هم در این نشست اظهار داشت: قاطعانه می گویم که هنرجویان هنرستان های موسیقی دختران و پسران استان تهران هیچ کمبودی به لحاظ توانمندی در مقایسه با هنرمندان گروه سنی کشورهای صاحب موسیقی ندارند. آنها به واسطه حمایت های ویژه ای که از جانب مدیران و استادان دارند تابحال در رویدادها و مجامع مختلف به توفیق های زیادی دست پیدا کرده اند.
وی اضافه کرد: یکی از مهم ترین مطالباتی که تصور می کنم می تواند در ماه های پیش رو مورد توجه معاونت امور هنری، دفتر موسیقی و سایر مجموعه ها قرار گیرد بحث هزینه های دریافتی سالن های مجهز به برگزاری کنسرتهای موسیقی هنرجویان است که تأمین آن برای این مراکز آموزشی خیلی سخت و دشوار است. ازاین رو امیدوارم با مساعدت ها و همراهی هایی که از این پس صورت می گیرد شرایطی فراهم گردد که دریافت هزینه های در ارتباط با اجاره بهای سالن ها حداقل برای کنسرتهای در ارتباط با هنرجویان هنرستان ها در چارچوب دیگری تعریف شود تا مدیریت هنرستان ها با این چالش جدی مواجه نباشند.
پریسا زهتابیان مدیر هنرستان موسیقی دختران هم در جریان این دیدار گزارش مشروحی را از فعالیتهای انجام گرفته در مجموعه آموزشی تحت مدیریت خود عرضه داد.
محمدحسین اسماعیلی مدیردفتر برنامه ریزی و آموزش های معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این نشست ضمن عرضه توضیحاتی از فعالیتهای انجام شده مجموعه زیر پوشش خود در هنرستان ها از تلاش مدیریت این مجموعه های آموزشی در توسعه کیفی و کمی فعالیتهای آموزشی و اجرایی تقدیر نمود و از تلاش این مراکز آموزشی برای تشکیل یک ارکستر مشترک بعنوان یک دغدغه اصلی نام برد.
در بخش پایانی این دیدار هم مینا افتاده (موسیقیدان و نوازنده سنتور)، کریم قربانی (نوازنده ویولنسل و مدرس موسیقی)، محمدرضا فیاض (آهنگساز، مدرس و منتقد موسیقی)، احسان ذبیحی فر (نوازنده و مدرس موسیقی)، کارن کیهانی (آهنگساز، پژوهشگر و مدرس موسیقی) و فریده رضایی (پژوهشگر و مدرس موسیقی) به نمایندگی از مدرسان هنرستان موسیقی دختران تهران به عرضه نقطه نظرات و پیشنهادات خود برای ارتقاء فعالیتهای کیفی هنرستان پرداختند.
تلاش برای ارتقاء بازدهی فعالیتهای آموزشی انجام گرفته در هنرستان موسیقی دختران، بازبینی جدی در حوزه اختصاص سهمیه بلیت کنسرتهای موسیقی برای دانشجویان و هنرجویان هنرستان های موسیقی، کوشش برای افزایش اجراهای حرفه ای هنرجویان هنرستان ها و مراکز آموزشی، تجهیز کتابخانه و مراکز اسناد هنرستان ها، تعمیر و نوسازی سازهای فرسوده و فعال سازی «دوره عالی» هنرستان موسیقی همچون مباحثی بود که در این نشست توسط استادان هنرستان موسیقی دختران عنوان شد.
منبع: ال مور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵