در دیدار همایون شجریان با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی چه گذشت؟
ال مور: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و همایون شجریان در دیداری درباره ی ابعاد مختلف جایگاه هنر در فرهنگ و تمدن اسلامی بحث و تبادل نظر کردند.
به گزارش ال مور به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و همایون شجریان با یکدیگر دیدار و درباره ی ابعاد مختلف جایگاه هنر در فرهنگ و تمدن اسلامی بحث و تبادل نظر کردند.
در این جلسه که در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار گردید، مسایل مختلف موسیقی، لزوم توجه به حکمت و فلسفه در هنر، اهمیت تبیین جایگاه هنر در جامعه و ظرایف دیدگاه اسلامی به موسیقی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
خسروپناه با اشاره به تاریخ تطور هنر در تمدن های مختلف، بر اهمیت پیوند تخیل با عقلانیت معطوف به حقیقت و معنویت تاکید کرد و اظهار داشت: در تمدن ایرانی اسلامی، هنر باید با عقل نظری و عملی پیوند داشته باشد و این نگاه می تواند موسس تحول در نگرش فرهنگی باشد.
همایون شجریان نیز با اشاره به تجربیات حرفه ای و خانوادگی خود، شرح مفصلی درباره ی ساختار دامنه اصوات موسیقی در حنجره و تحولات فرهنگی و تاریخی موسیقی در ایران و برخی لطمه ها و سوتفاهم های اجتماعی دراین خصوص داد و با تأکید بر اهمیت شروع مسیری تازه و روشن خواهان تقویت نهادهای کارشناسی برای حمایت حرفه ای و محتوایی از هنرمندان شد.
در این جلسه، بر اهمیت نقش زنان در حوزه های حرفه ای هنری در فرهنگ ایرانی اسلامی تأکید شد.
در پایان این دیدار که نادره رضایی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشت، بر لزوم گفتگوهای آزاد علمی میان نخبگان عرصه فرهنگ و هنر برای تبیین دیدگاه های ایرانی اسلامی نسبت به هنر، خصوصاً موسیقی، تأکید و گفتگو شد.
منبع: ال مور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳