نقش تنهایی در نامرئی شدن تفاوت آرا در یک اثر هنری مهم است!

نقش تنهایی در نامرئی شدن تفاوت آرا در یک اثر هنری مهم است! ال مور: نقاش نمایشگاه نامرئی شدن ضمن اشاره به پروسه ایجاد نمایشگاه درباره ی دغدغه نهفته در آثارش توضیح داد و بیان کرد هدف از نامرئی شدن به مفهوم محو شدن نیست بلکه به مفهوم دگر تنها شدن است.


ایمون رضایی نقاش نمایشگاه «نامرئی شدن» که از ۱۱ مهر در خانه نظریه برگزار شده شده است در گفتگو با گزارشگر مهر درباره ی مواجهه مخاطبان با آثار نمایشگاه توضیح داد: کار من تنها نقاشی کردن است و از نظر طبقه بندی مخاطب و مارکتینگ در هنر اساسا مخاطب خاص و عام وجود دارد اما برای من تنها مخاطب مهم می باشد، فارغ از هر طبقه بندی. برای من ملاک ملاقات طبقه بندی مخاطب نیست. من بعنوان یک نقاش، نقاشی می کنم و نقاشی ها را در فضایی موقعیتی به دید عموم مخاطبان می گذارم و تجربه زیسته خودرا با آنها به اشتراک می گذارم. برداشت و مواجه مخاطب به تعداد هر بازدیدکننده متفاوت می باشد، اما برای من چیزی که خیلی حائز اهمیت می باشد، این است که هر مخاطب قصه خودرا با آثار من بسازد و اساسا آن لحظه که این اتفاق رخ دهد، لحظه شادی من است. وی درباره ی پروسه تشکیل نمایشگاه «نامرئی شدن» بیان نمود: عنوان این نمایشگاه «نامرئی شدن» است و این نام به معنای «محو شدن» نیست، بلکه به معنای «دگر تنها شدن» است، این نمایشگاه در امتداد مجموعه قبلی من است. مساله ای که در تمامی قالب های هنری برای من جذاب بوده و هست موضوع «تولد» است، نه فقط به معنای زایش، بلکه به معنای روز تولد و حس و حال روز تولد. این مورد پر از خاطرات، اشتراکات، اتصالات و انفصالات مختلف برای هر فردی است. در آثارم اهتمام کردم این لحظاتی را که خیلی مورد توجه قرار نگرفته است، عینی کنم و بسازم تا در وهله اول خود با آنها ارتباط برقرار کنم و بعد مخاطب.
رضایی در ادامه در مورد چالش های برگزاری یک نمایشگاه انفرادی، خاطرنشان کرد: طبیعتا بحث اقتصاد را نمی شود از هنر جدا کرد، اساسا هنرمند برای ادامه کار خود به حداقل هایی از نظر مالی نیاز دارد که بتواند تجدید قوا کند و باردیگر به خلق اثر بپردازد، برگزاری نمایشگاه انفرادی اساسا دارای شرایط ویژه ای است، اما در نهایت موضوع انتخاب است که من انتخاب کردم نمایشگاهی انفرادی برگزار کنم و خانه نظریه و دست اندرکاران آن کیانا معابی و عادل هرویان خیلی کمک کردند که نمایشگاه هم در شرایط مطلوبی برگزار گردد و هم استقبال مناسبی از آن اتفاق بیفتد. رضایی در انتها در مورد استقبال مخاطبان، بیان نمود: استقبال مخاطبان تا امروز خوب بوده است و به همان اندازه که آثار برای برخی خوشایند و دوست داشتنی است، برای بسیاری هم آثار قابل درک و دوست داشتنی نبوده است. این تفاوت نظرها برای من مهم و جذاب است، برای اینکه اگر یک نمایشگاه یا بطور کلی یک اثر هنری مورد تحسین محض قرار بگیرد، باید بیشتر به فرآیند تشکیل آن فکر کرد و شاید به معنای بهتر به آن شک کرد. نمایشگاه نقاشی «نامرئی شدن» با آثار نقاشی ایمون رضایی و کیوریتوری عادل هرویان از ۱۱ مهر میزبان مخاطبان است.
بطور خلاصه مساله ای که در تمامی قالب های هنری برای من جذاب بوده و هست موضوع تولد است، نه فقط به معنای زایش، بلکه به معنای روز تولد و حس و حال روز تولد. رضایی در آخر در مورد استقبال مخاطبان، بیان نمود: استقبال مخاطبان تا امروز خوب بوده است و به همان اندازه که آثار برای برخی خوشایند و دوست داشتنی است، برای بسیاری هم آثار قابل درک و دوست داشتنی نبوده است.
1404/07/25
12:12:42
0.0 / 5
11
تگهای خبر: نمایشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲

ال مور Almor

Almor
almor.ir - حقوق سایت ال مور محفوظ و متعلق به مالک ال مور است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس - ال مور با برندهای معتبر همراه شما در دنیای لاکچری و فشن است