۱۳ سال پس از پایان ناتمام
قهوه تلخ بازی می شود؟
به گزارش ال مور، تهیه کنندهی سریال «قهوه تلخ» که پخش آن ناتمام ماند، در رابطه با پروژه ساخت بازی این سریال اعلام نمود: تابحال چندین بار سعی شده این اثر به بازی تبدیل گردد، اما نتیجه کار رضایت بخش نبوده و الان هم آماده همکاری با استودیوها و تیم های بازی ساز برای تولید یک بازی با کیفیت هستیم.
به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، حمید آقاگلیان ضمن اشاره به این که در ارتباط با پروژه «قهوه تلخ» تا حالا سه بار تلاش نموده اند که بازی آنرا بسازند، اما به خروجی مناسب و جذابی نرسیده اند، اظهار داشت: اعتقاد داریم «قهوه تلخ» یکی از موفق ترین کارهای خودمان در بین آثاری چون «مرد هزارچهره»، «پاورچین»، «شب های برره» و «باغ مظفر» است و پتانسیل تبدیل آن به گیم خیلی بالاست. اما علیرغم سرمایه گذاری نتوانستیم به گیمیفیکیشن خوبی برای آن برسیم.
او به سابقه این تلاش ها اشاره نمود و اضافه کرد: سال ۱۳۹۱، زمانیکه مشغول تولید و عرضه «قهوه تلخ» بودم، یک تیم بازی ساز به من مراجعه و پیشنهاد ساخت بازی این اثر را بیان نمود. از همان روز ذهن من درگیر این مساله شد که ما باید بتوانیم وارد این جریان شویم. ما با چند استودیو بازی سازی وارد صحبت شدیم، اما نتوانستیم به صورت و کیفیت مدنظرمان برسیم. بالاخره، حدود چهار سال پیش، یک تیم بازی ساز از افراد حاضر در استودیوهای مختلف را دور هم جمع کردیم و نزدیک به دو سال برای تولید این بازی سرمایه گذاری کردیم، اما آن چه تولید شد ما را اقناع نکرد.
این تهیه کننده اضافه کرد: علی ای حال برند «قهوه تلخ» در ژانر کمدی جایگاه ویژه ای نزد مخاطب دارد، اما خروجی کار چه از لحاظ گیمیفیکیشن و چه از لحاظ گرافیک و پویانمایی، برای ما راضی کننده نبود و جذابیت نداشت.
آقاگلیان اظهار داشت: هنوز هم اگر استودیوهایی باشند که بتوانیم برای تولید بازی «قهوه تلخ» با هم همکاری نماییم، از آن استقبال می نماییم. امروز باتوجه به حضور هوش مصنوعی و گسترش آن، شرایط تولید بازی با کیفیت برقرار است. ما آماده ایم اگر گیمیفیکیشن مناسبی برای این بازی دریافت نماییم، آنرا بعنوان یک بازی بزرگ و موفق عرضه نماییم.
او همین طور به الگوبرداری از تجربه های جهانی در مورد طراحی بازی بر طبق فیلمها و سریال های موفق و پرمخاطب اشاره نمود و اضافه کرد: در حوزه های تولید محتوا و از لحاظ اقتصادی و تجاری، می توانیم نگاه نماییم ببینیم کشورهای توسعه یافته در این عرصه چه کار کردند. در اصل در این کشورها وقتی محتوایی تولید می شود، در ادامه بهره برداری های متفاوتی از آن می شود، چونکه هزینه سنگینی صرف تولید و عرضه آن محتوا شده تا به نتیجه برسد. در ایران اما هیچ بهره برداری جانبی از یک محتوای موفق صورت نمی گیرد.
بنابر اعلام روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای کامپیوتری، آقاگلیان در انتها اظهار داشت: اگر این بستر به درستی جا بیفتد، به رشد محتوا کمک می نماید. محتوا در کشور ما احتیاج به سرمایه گذاری دارد و سرمایه هایی که هم اکنون درگیر این کار هستند، سرمایه های خیلی بزرگی نیستند. آمار و ارقام در حوزه گردش مالی بازیهای مطرح در جهان خیلی بزرگتر از پول هایی است که در پلت فرم ها درگیر تولید محتوا است. پس اگر زمینه توسعه این امر فراهم گردد، می توانیم آنرا به تمام دوستان تهیه کننده تعمیم دهیم.
بیشتر بخوانید:
مهران مدیری بالاخره به مخاطبانش پاسخ گفت/«حق با شماست»
به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، سریال «قهوه تلخ» با وجود استقبال گسترده مخاطبان، به گونه ای ناگهانی و بدون پایان بندی مشخص متوقف گردید. اختلاف های مالی میان تهیه کننده و پلت فرم پخش، بدهی های انباشته و نامشخص بودن وضعیت حقوق عوامل و بازیگران، مجموعه ای از بحران ها را رقم زد که سبب شد تولید و پخش این سریال متوقف شده و به یکی از نمونه های پرحاشیه در تاریخ شبکه نمایش خانگی تبدیل گردد. در نهایت ۱۰۲ قسمت از «قهوه تلخ» ساخته و پخش گردید اما بگفته مهران مدیری _ کارگردان اثر _ فقط شش قسمت آخر آن ساخته و پخش نشده است.
بطور خلاصه، محتوا در کشور ما احتیاج به سرمایه گذاری دارد و سرمایه هایی که حالا درگیر این کار هستند، سرمایه های خیلی بزرگی نیستند. اختلاف های مالی میان تهیه کننده و پلتفرم پخش، بدهی های انباشته و نامشخص بودن وضعیت حقوق عوامل و بازیگران، مجموعه ای از بحران ها را رقم زد که سبب شد تولید و پخش این سریال متوقف شده و به یکی از نمونه های پرحاشیه در تاریخ شبکه نمایش خانگی تبدیل گردد. در نهایت ۱۰۲ قسمت از قهوه تلخ ساخته و پخش گردید اما بگفته مهران مدیری _ کارگردان اثر _ فقط شش قسمت آخر آن ساخته و پخش نشده است.
منبع: ال مور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲