نویسنده كردستانی خواهان تسهیل در مجوز انتشار كتاب شد

نویسنده كردستانی خواهان تسهیل در مجوز انتشار كتاب شد ال مور: سنندج - نویسنده، شاعر و داستان نویس كُردستانی اظهار داشت: برای آشتی مردم با كتاب، نیاز است ممیزی ها در انتشار كتاب تعدیل یافته و در این ارتباط تسهیل شود.


امید استاد نوروزی روز سه شنبه با حضور در غرفه ایرنا در هفتمین نمایشگاه كتاب كردستان اظهار نمود: مولف باید كتاب را طوری تالیف كند كه در مخاطب بازخورد داشته باشد ضمن اینكه اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی هم بازخورد اجتماعی نمایشگاه كتاب را در نظر بگیرد.
وی اضافه كرد: مولفان كتاب باید منعكس كننده حرف دل مردم باشند چون كه اگر این مورد مهم تامین نشود، مردم به كتاب روی خوش نشان نخواهند داد.
نویسنده و شاعر كُردستانی با اشاره به اینكه نمایشگاه ویترین است و باید بازخورد آن را در بین مردم ببینیم، تصریح كرد: نمی توانیم تفكرات شخصی خویش را به مردم تحمیل نماییم بلكه مولفان باید تفكرات مورد قبول جامعه را پردازش و بار علمی و شرعی آن را تقویت و به مردم منتقل كنند.
استاد نوروزی 20 درصد یارانه دولت به مردم برای خرید كتاب از نمایشگاه را ناكافی دانست و خاطرنشان كرد: برای تشویق مردم به كتابخوانی باید به آنان كتاب هدیه داد و الان نیاز است بودجه فرهنگی كشور در این بخش افزایش یابد.
وی با اشاره به اینكه كیفیت نمایشگاه كتاب كردستان خیلی خوب است، افزود: برنامه ریزی صحیح، حساسیت روی انتخاب كتاب و تقویت بخش های جانبی نمایشگاه همچون مواردی است كه می تواند در ارتقای كیفیت آن بسیار موثر باشد.
استاد نوروزی ابراز امیدواری كرد با راه اندازی شهر كتاب در سنندج، زمینه آشتی مردم با كتاب و كتابخوانی بیش از گذشته فراهم گردد.
** محل برگزاری نمایشگاه كتاب كردستان نامطلوب است
شاعر و فعال ادبی كردستانی هم برگزاری نمایشگاه كتاب كردستان را قابل تقدیر دانست و اظهار داشت: این نمایشگاه دارای ضعف هایی مانند كیفیت پایین ظاهری غرفه ها و چیدمان نامناسب كتاب هاست ضمن آنكه محل مناسبی هم برای میزبانی از مردم و میهمانان ندارد.
سامان آقایی حضور ناشران اقلیم كردستان عراق را در این نمایشگاه مثبت ارزیابی كرد و اضافه كرد: این نمایشگاه می تواند تاثیر خوبی در تبادل فرهنگی بین 2 منطقه داشته باشد و به گسترش فرهنگ كتابخوانی در جامعه كمك نماید.
وی خاطرنشان كرد: فرهنگ كتابخوانی در جامعه گم شده و باید جوانان را با كتاب آشتی دهیم چون كه كتاب تنها راهنمای اساسی در زندگی هر انسانی است.
مسئول انجمن ادبی ئادان كردستان هم از كیفیت محل و امكانات نمایشگاه كتاب سنندج انتقاد و اظهار نمود: این مكان از لحاظ پذیرایی، سرویس بهداشتی و وسایل گرمایشی و سرمایشی فاقد كیفیت لازم است.
احمد عبداللهی اظهار داشت: نیاز است مجتمع بزرگی بعنوان نمایشگاه كتاب در سنندج تولید شود تا مردم همیشه در این محیط حضور یافته و كتاب بخرند تا تشویقی برای افزایش فرهنگ كتابخوانی در استان باشد.
به گزارش ال مور به نقل از ایرنا، هفتمین نمایشگاه كتاب كردستان روز یكشنبه با حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون وزیر فرهنگ اقلیم كردستان عراق، نماینده ولی فقیه در كردستان، استاندار كردستان و مردم فرهنگ دوست این استان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی سنندج افتتاح شد.
628 ناشر برای حضور در این نمایشگاه متقاضی شده بودند كه 338 ناشر فرصت حضور در هفتمین نمایشگاه بزرگ كتاب كردستان را یافتند.
علاوه بر ناشران داخلی، 14 ناشر برجسته منطقه شمال عراق (اقلیم كردستان) 2 هزار و 718 عنوان كتاب شامل 42 هزار نسخه را در این نمایشگاه عرضه می كنند.
هفتمین دوره نمایشگاه بزرگ كتاب استان كردستان بعد از وقفه ای سه ساله 13 تا 18 اسفند ماه جاری با حضور ناشران برجسته و فعال كشوری و منطقه شمال عراق در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی سنندج در حال برگزاری است.
7349/9102


1396/12/15
13:51:19
5.0 / 5
4998
تگهای خبر: جامعه , فرهنگ , كتاب , مجوز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
Almor
almor.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ال مور محفوظ است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس