نماینده مردم زنجان در شورای عالی استان ها تاكید كرد
ضرورت استقلال شوراها و عدم دخالت فرمانداران در امور شوراها
ال مور: نماینده مردم استان زنجان در شورای عالی استان ها با تاكید بر عدم دخالت فرمانداران در امور شوراها اضافه كرد: نباید فرمانداران با سیاست ورزی به دنبال حذف شهردار منتخب شورا باشند.
به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، صالحی نژاد در چهارمین اجلاس شورای عالی استان ها كه در محل قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: بنا دارم در چند محور، مشكلات بنیادینی كه در تار و پود مجموعه شورا و در لایه های مختلف روستایی، شهری و استانی تنیده شده را بازگو كنم.
وی اضافه كرد: امروز با گذشت بیش از چهار دوره از فعالیت پر فراز و نشیب شوراها و تشكیل شورای عالی استان ها با جایگاه مهمی كه قانونگذار در قانون اساسی به این نهاد مردمی داده است، اما هم اكنون شاهد مشكلاتی بسیار تاسف آور در لایه های مختلف شورا هستیم.
وی ادامه داد: دخالت فرمانداران و مدیران دولتی در استقلال عمل شوراها با عنایت به سلایق حزبی و گروهی دیده می گردد به شكلی كه ما خود از نزدیك شاهد نمونه های مختلف آن هستیم كه چگونه فرمانداران شهری با سیاست ورزی به دنبال حذف شهردار منتخب شورا هستند.
وی تصریح كرد: نداشتن مشی قانونی مدیران استانی در برخورد با تصمیم گیری های شورا هم دیده می گردد به گونه ای كه بر روی ابلاغ در جهتی هماهنگ با تصمیم شورا ارسال می گردد و اما 100 تاسف كه در پشت پرده بر خلاف آن عمل می گردد به گونه ای كه در صورت عدم پذیرش آرای تحمیلی خودشان، شورا را با گزینه های مختلفی چون برگزاری نشست فوق العاده، شورای حل اختلاف، سلب عضویت و عدم صلاحیت تهدید می كنند.
این نماینده شورای عالی استان ها در ادامه صحبت های خود اظهار داشت: آیا شورا بعنوان یك نهاد منتخب كه برای برگزاری انتخابات آن میلیاردها تومان از بیت المال مردم صرف آن می گردد نباید جایگاهی داشته باشد كه برای انتخاب یك شهردار به صورت مستقل با حق قانونی خود تصمیم بگیرد؟ آیا جایگاه شورا همین قدر است كه به جهت اتخاذ تصمیم شورایی از سوی مسئولان دولتی مورد ماخذه قرار گیرد؟ چرا باید آنقدر جایگاه شورا متزلزل باشد؟ بنابراین خواهشمندم چاره ای برای این معضل اندیشیده شود.
وی تصریح كرد: در محور شورای استان ها هم با مشكلات عدیده ای روبرو هستیم كه بنا به لزوم در صورت عدم اصلاح آن، شورای استان ها فاقد كارآمدی در عمل و تحقق مصوبات خود خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به نابسامانی های قراردادهای مالی كاركنان دبیرخانه ها، عدم شفافیت مدیریت مالی و اداری، عدم اصول منظم اداری به جهت نداشتن استقلال، آنها را بعنوان نمونه هایی از مشكلات شوراهای استان ها معرفی نمود و اضافه كرد: نبود ضمانت اجرایی برای برخی اختیارات و وظایف قانونی و مهم شورای استان همچون حسابرسی، در صورت عدم تبعیت سازمان، شورای استان را فاقد هر گونه اجبار قانونی می كند.
صالحی نژاد خاطرنشان كرد: انتظار همه نمایندگانی كه بعنوان نماینده شورای عالی استان ها انتخاب شده اند این است كه شوراها به جایگاه واقعی خود نائل آیند تا بتوانند با برگزاری جلسات مختلف با مسئولین دولتی و وزراء مشكلات شهری و روستایی را بی واسطه به آنها منتقل كنند.
وی تصریح كرد: اجازه دهیم در نظامی كه مردم سالاری از اركان هستی بخش آن است و در دوره دولتی كه تحقق جامعه مدنی از آرمان های اصلی آن به حساب می آید ساختار هیات رئیسه و ریاست كمیسیون ها با شایسته سالاری و نه با لابی گری و اعمال نفوذ در افكار اعضای شورای عالی استان ها صورت گیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست