گلایه از روش اجرای طرح هادی ورده ساوجبلاغ
ال مور: دهیار روستای ورده در شهرستان ساوجبلاغ اظهار داشت: یكی از اشكالات ˮوردهˮ این است كه طرح هادی در روستا خیلی محدود بسته شده و خیلی از خانه ها در اطراف باغ ها، خارج از محدوده بافت روستایی قرار گرفته اند و خدمات آب و برق به آن ها تعلق نگرفته است.
سیده زهرا میرحبیبی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار نمود: روستای ورده یكی از روستاهای هدف گردشگری واقع در شمال استان البرز است؛ این روستا دارای ۶۰ خانوار ثابت و مقبره امام زاده عبدالقهار، فرزند امام موسی كاظم(ع)، در این روستا واقع شده است.
دهیار روستای ورده اضافه كرد: با عنایت به وجود امام زاده عبدالقهار(ع) و این كه روستای ورده بافت سنتی خویش را حفظ كرده؛ از روستاهای تاریخی، زیارتی_سیاحتی به حساب می آید و تردد زائران در روزهای تعطیل زیاد است، اما به دلیل نبود میدانی برای دور زدن و نبود پاركینگ مناسب، ترافیك سنگینی در روزهای تعطیل در محدوده روستا تولید می گردد.
وی بیان كرد: وجود دو معدن سنگ سبز در روستا هم سبب افزایش میزان تردد و آلودگی صوتی شده است.
میرحبیبی افزود: آب مصرفی روستا از چشمه تامین می گردد و گاز رسانی تنها در بخشی از روستا صورت گرفته است؛ سرعت اینترنت هم در روستا بسیار ضعیف است. نبود خانه بهداشت در داخل روستا هم از مشكلات اساسی است و نزدیك ترین خانه بهداشت به روستا هفت كیلومتر فاصله دارد.
ایشان در ادامه با اشاره به اینكه شغل غالب مردم روستا دام پروری و باغداری است، اظهار داشت: اما از آنجاكه مراتع در اختیار منابع طبیعی است و دام پرواران تنها از اوایل اردیبهشت تا نیمه خرداد، می توانند به چرای دام در مراتع بپردازند، از تعداد افرادی كه مشغول به دام پروری اند كاسته شده است.
میرحبیبی با یادآوری این كه روستای ورده بعنوان یك مركز گردشگری شناخته شده است، خاطرنشان كرد: در صورت همكاری مسئولین، این روستا توانایی و ظرفیت این را دارد كه خدمات بهتر و بیشتری را برای مسافران و گردشگران، آن گونه كه شایسته است، عرضه نماید. البته گردشگران باید میراث طبیعت را سالم نگاه دارند و با نریختن زباله هایشان در طبیعت، اجازه دهند چرخه طبیعت روند سالم و طبیعی خویش را بپیماید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست