ستاد مدیریت بحران خاش در حالت آماده باش قرار گرفت
به گزارش ال مور ایسنا/سیستان و بلوچستان شهردار خاش سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با هدف عرضه خدمت شایسته به مردم و مقابله با هرگونه حوادث احتمالی ناشی از بارش های سنگین ستاد مدیریت بحران این نهاد در حالت آماده باش قرار گرفته است.
عبدالمجید تمندانی در گفتگو با ایسنا اضافه كرد: هم اینك افزون بر 200 نفر از نیروهای سخت كوش شهرداری خاش در چارچوب ۶ اكیپ در محلات و مركز شهر با امكانات و تجهیزات و ماشین آلات سنگین مشغول خدمات رسانی هستند.
وی بیان نمود: به دنبال هشدارهای هواشناسی در خصوص بارش باران و وزش باد، ستاد بحران شهرداری خاش از بامداد امروز جمعه ۴ بهمن در حالت آماده باش كامل قرار گرفته و اقدامات عملیاتی این ستاد در حوزه های مختلف در سطح شهر شروع شده است.
تمندانی افزود: با عنایت به وقوع بارش ها از امروز جمعه اكیپ های خدمت رسانی شهرداری خاش متشكل از نیروهای فعال در واحدهای عمران، خدمات شهری، فضای سبز، حمل و نقل و غیره در چند نقطه شهر و در دو شیفت خدمت رسانی خواهند كرد.
وی با اشاره به امكان آبگرفتگی معابر در بارندگی بیان داشت: در جلسات ستاد بحران شهرداری خاش گره ها و نقاط بحرانی شهر شناسایی شده و اكیپ های خدمات رسان برای رفع مشكلات احتمالی آمادگی دارند.
شهردار خاش از شهروندان خواست در صورت وقوع هرگونه مشكلی می توانند با شماره ۱۲۵ آتش نشانی و ۳۳۷۲۲۱۴۸ دفتر ستاد مدیریت بحران با شهرداری تماس بگیرند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱