معاون حمایت و سلامت خانواده كمیته امداد خبر داد
ارائه ۳۵ هزار جهیزیه به زوج های جوان تحت حمایت كمیته امداد از شروع امسال
ال مور: معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد از ارائه 35 هزار سری جهیزیه به زوج های جوان تحت حمایت از شروع سال جاری آگاهی داد.
به گزارش ال مور به نقل از ایسنا و بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، حسین خدرویسی با اشاره به اهمیت خدمات مددکاری در حفظ کرامت مددجویان اضافه کرد: باتوجه به شرایط سخت اقتصادی و شیوع کرونا، تمامی امدادگران با تلاش شبانه روزی و جهادی در کنار ماموریت های اصلی خود به کمک رسانی در حوزه های مختلف می پردازند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد با اشاره به اهدای ۳۵ هزار سری جهیزیه به زوج های جوان امسال اشاره کرد: از شروع سال جاری تا حالا ۸۵ هزار قلم لوازم ضروری منزل و ۲۵ هزار قلم کالای اساسی میان خانواده های تحت حمایت توزیع شده است.
وی با اشاره به تشکیل صندوق جبران خسارت بیمه مددجویان اظهار داشت: امسال با تمرکز بر توسعه بیمه اجتماعی، ۳۵۰ هزار خانوار عشایری و روستایی تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند.
خدرویسی به ارائه کمک هزینه سوء تغذیه کودکان و مادران شیرده اشاره نمود و اظهار داشت: ارائه بسته خدمتی به خانواده های دارای چندقلو، از دیگر خدمات جدید این نهاد است.
منبع: almor.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱