طی یك نشست خبری؛

برنامه های آموزشی خانه موسیقی تشریح شد

برنامه های آموزشی خانه موسیقی تشریح شد به گزارش ال مور، دست اندرکاران خانه موسیقی ایران با برگزاری یک نشست رسانه ای برنامه های آموزشی این مجموعه صنفی در ایام پیش رو را تبیین کردند.



به گزارش ال مور به نقل از مهر، دست اندرکاران خانه موسیقی ایران روز یکشنبه بیست و چهارم اردیبهشت ماه با برگزاری یک نشست خبری که در ساختمان شماره یک این مجموعه میزبان خبرنگاران بود، به تبیین مواضع و برنامه های خود در حوزه برنامه های آموزشی پرداختند.
حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی ایران در ابتدای این نشست رسانه ای توضیحاتی را در رابطه با برنامه های آموزشی خانه موسیقی و پلتفرمی که در این حوزه طراحی شده عرضه داد و اظهار داشت: این پلت فرم در چارچوب سامانه آموزش آنلاین موسیقی «درس آهنگ» خانه موسیقی ایران فعالیت خویش را آغاز خواهد نمود و فکر می کنم چنین مسیری می تواند دستاوردی نوین در جهت آموزش موسیقی کشور باشد.
این خواننده موسیقی ایرانی در رابطه با بعضی از شبهات و انتقاداتی که در حوزه آموزش مجازی موسیقی در این سال ها مطرح شده، توضیح داد: ما هم اکنون هم آموزش های آنلاین موسیقی داریم که استادان در تایم مشخصی از هفته را به این مورد اختصاص می دهند. شرایطی که در دوران کرونا هم صورت گرفت. اما آنچه در این پلت فرم مورد توجه قرار گرفته ایجاد شرایط جدیدی است که هم به لحاظ آموزشی و هم به لحاظ اقتصادی شرایط بهتری دارد.
مدیرعامل خانه موسیقی تصریح کرد: ما از دیرباز وقتی با پیشنهادات آموزشی مواجه می شدیم یکی از مهم ترین دغدغه هایی که داشتیم و داریم این بود که رقیب اعضای خودمان نشویم. هم اکنون هم که در حوزه آموزش موسیقی وارد مباحث جدی شدیم تلاش داریم تا مجموعه های آموزشی را وارد فرایند جدیدی در حوزه آموزش های آنلاین نماییم که اساسا دربرگیرنده یک دغدغه جدی است. اما به صورت کلی میتوان اظهار داشت که اصلاً دوست نداریم رقیبی برای دیگر مجموعه های آموزشی باشیم.
وی افزود: تمام تلاش صورت گرفته که در بستر این پلت فرم مشکلات فنی فضای مجازی که در دیگر سامانه ها وجود داشت مرتفع شود. از طرفی ما حالا معضلی در حوزه آموزش موسیقی داریم که عمده آنها در خارج از کشوراست اما با عنایت به این بستر آموزشی که فراهم شده، هنرجویان می توانند با استفاده از هنرمندان شناخته شده از آموزش های آنها هم بهره مند شوند.
نوربخش خاطرنشان کرد: حوزه نظارت بر آموزش موسیقی مبحث بسیار مهمی است که برای آن هیچ تعارفی نداریم و در این حوزه کوتاه هم نمی آییم. پس مطمئن باشید در این بستر مجازی رعایت استاندارهای آموزشی نکته مهمی است که امیدوارم بتواند این بی سر و سامانی آموزشی را پایان دهد. حالا کسانی در حوزه آموزش موسیقی حضور دارند که اصلاً صلاحیت تدریس ندارند و امیدوارم با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کارهایی که در این حوزه انجام شده شاهد ساماندهی این شرایط نابسامان باشیم.
داریوش پیرنیاکان رئیس هیات مدیره خانه موسیقی ایران اظهار داشت: ما از همان ابتدا که خانه موسیقی را تاسیس کردیم یکی از مهم ترین نکاتی که روی آن متمرکز بودیم بحث ترویج موسیقی جدی بود. بدین منظور در زمینه آموزش این حوزه تلاش هایی صورت گرفت اما به علت مسائلی که در جامعه وجود داشت خیلی نتوانستیم به نتایج موثری در این حوزه دست پیدا نماییم. حتی در دوره ای تصمیم داشتیم که آموزشگاهی را در این حوزه تاسیس نماییم اما چون دیدیم این فرایند به شکلی موازی کاری با دیگر آموزشگاه هاست از این تصمیم هم منصرف شدیم.
وی اضافه کرد: با بررسی هایی که اخیراً صورت گرفته، سعی کردیم تا پلتفرمی را در این حوزه طراحی نماییم که بتوانیم دسترسی معلم به علاقه مندان موسیقی را آسان تر نماییم. به هر حال حالا در شرایطی هستیم که بسیاری از هنرجویان نمی توانند به صورت مستقیم و رو در رو با استادان برجسته موسیقی ارتباط آموزشی برقرار کنند. ازاین رو چنین پلت فرم های آموزشی می تواند نقش ارزشمند ای برای ترویج آموزش موسیقی جدی به دورترین نقاط ایران باشد. فرآیندی که می تواند پوشش دهنده مناسبی برای هنرجویان مستقر در شهرستان ها برای یادگیری موسیقی باشد. ما امیدوار هستیم که با راه اندازی این پلت فرم آموزشی شاهد بازخوردهای خوبی در حوزه موسیقی جدی باشیم.
مسعود شعاری نوازنده، مدرس و عضو هیات مدیره خانه موسیقی هم بعد از صحبت های پیرنیاکان اظهار نمود: حالا در تهران بیشتر از سه ساعت زمان صرف می شود که یک شاگرد موسیقی با معلم خود کارهای آموزشی را انجام دهد. ازاین رو ایجاد چنین پلتفرمی در حوزه آموزش موسیقی می تواند نقش موثری برای ارتقای سطح آموزشی حوزه موسیقی ایفا کند.
این هنرمند اظهار داشت: آنچه در این پلت فرم برنامه ریزی شده شرایط مناسبی برای آموزش موسیقی است که در عصر فناوری های دیجیتال می تواند دربرگیرنده ارزش های زیادی باشد روندی که می تواند مسائل مثبتی با همه آزمون و خطاها داشته باشد. اساسا هم اکنون هنرمندان مستعدی وجود دارند که می توانیم در بستر آموزش های آنلاین موسیقی استعدادهای خارق العاده آنها را کشف نماییم و به نتایج مثبتی هم در این حوزه برسیم. پس آنچه حالا انجام می پذیرد فقط آموزش آنلاین موسیقی نیست. بلکه ایجاد یک بستر برای استعدادیابی هنرمندانی است که می توانند در چارچوب فرصتی که خانه موسیقی در حوزه آموزش فراهم ساخته به آینده امیدوار باشند.
وی در رابطه با کلاس های آنلاین موسیقی توضیح داد: در کلاس های آنلاین باید مولفه های بسیار مهمی رعایت شود که این نیازمند فراهم آمدن تسهیلاتی است که باید صورت پذیرد. فرایندی که یک مدرس و یک شاگرد نمی توانند به تنهایی آنها را انجام دهند. ازاین رو لازم است که چارچوبی این مسیر را مدیریت کند. خدماتی که فکر می کنم در سامانه های جدید آموزش آنلاین موسیقی می تواند با دقت بیشتری صورت پذیرد.
محرابیان و پرهیزگار مجریان پروژه سامانه آموزش آنلاین موسیقی درس آهنگ خانه موسیقی هم در ادامه این نشست خبری برگزاری جلسات آموزش مجانی در حوزه درجه بندی کیفی هنرجویان بر مبنای سبد اقتصادی آنها، تاکید بر عرضه یک پروژه فرایند محور، کوشش برای تعادل سازی در شهریه های آموزشی حوزه موسیقی در چارچوب یک پروژه درون زا، تأثیر فضای مجازی در رشد و توسعه آموزش هنر، ایجاد یک بازار گسترده موسیقایی در فضای مجازی برای عرضه خدمات بهتر را همچون خصوصیت های راه اندای این سامانه برشمردند.

1402/02/25
10:40:22
0.0 / 5
298
تگهای خبر: آموزش , آینده , تسهیلات , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
Almor
almor.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ال مور محفوظ است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس