اتخاذ تصمیمات جدید در حوزه فعالیتهای حمایتی از هنرمندان

اتخاذ تصمیمات جدید در حوزه فعالیتهای حمایتی از هنرمندان به گزارش ال مور، معاون امور هنری وزیر ارشاد و مدیران ادارات و دفاتر این مجموعه در دیدار با مدیرعامل و معاونان بخش های مختلف صندوق اعتباری هنر بر اجرای طرح های جدید حمایتی از اصحاب فرهنگ و هنر تاکید نمودند.



به گزارش ال مور به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بابک رضایی مدیر دفتر موسیقی، آیدین مهدی زاده مدیرکل هنرهای تجسمی، رضا مردانی مدیرکل هنرهای نمایشی، محمدمهدی اسماعیلی مدیر دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، سعید اسدی مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی، احمد حسین فتایی مشاور اجرایی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ در دیدار با سید مجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر و معاونان بخش های مختلف این مجموعه تصمیمات جدیدی را در نحوه فعالیتهای حمایتی اصحاب فرهنگ و هنر اتخاذ کردند.
سید مجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در شروع این دیدار ضمن عرضه گزارشی مشروح از روند فعالیتهای انجام گرفته در صندوق اعتباری هنر طی سالهای اخیر اظهار داشت: معاونت امور هنری یکی از مهم ترین و گسترده ترین مجموعه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که حدودا ۵۰ درصد از فعالیتهای حمایتی و پوششی صندوق اعتباری هنر در رابطه با هنرمندان عرصه تئاتر، هنرهای تجسمی، موسیقی و سایر بخش های مرتبط به انجام می رسد. به همین جهت برگزاری دیدارها و نشست های مستمر و مختلف با معاونت و مدیران بخش های مختلف این مجموعه همواره جزو دغدغه های ما بوده و هست.
وی ضمن تشریح طرح های حمایتی صندوق اعتباری هنر در سه بخش «حمایتی»، «خدماتی» و «توانمندسازی» به طراحی و برنامه ریزی مجموعه تحت مدیریت خود در حوزه عرضه طرح های جدید پرداخت و اظهار نمود: تمرکز صندوق اعتباری هنر در حوزه های استانی، شناسایی هنرمندان نخبه و جوان، تأکید ویژه بر پیاده سازی و برنامه ریزی برای توسعه مقوله «اقتصاد هنر»، اجرای طرح های جدید در تجلیل از اصحاب فرهنگ و هنر، تأکید بر مبحث توانمند سازی هنرمندان، کوشش برای تسهیل در جوان سازی حوزه فرهنگ و هنر، کوشش برای عرضه تسهیلات جدید در حوزه های تولیدی همچون برنامه هایی است که با دقت زیادی روی اجرایی شدن آنها برای اعضای صندوق اعتباری هنر تمرکزویژه ای داریم. البته که مهم ترین ملاک ما برای عضویت در صندوق احراز فعالیت هنرمند و استمرار آن است که امید داریم در این جهت اقدامات موثری را هم انجام دهیم.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با برشمردن برخی طرح های حمایتی این مجموعه به مبحث خدمات «بیمه فرهنگ و هنر» و اقدامات صندوق دراین خصوص اشاره نمود و بعد از آن هم گزارشی را از روند اقدامات در حوزه بیمه تأمین اجتماعی، بیمه تکمیلی و طرح های مرتبط همچون «امید»، «آرامش» و «رفاه» عرضه داد و از طرح های حمایتی دیگر همچون «طرح تکریم» و «طرح سلوا» سخن گفت.
پوراحمدی در این بخش از صحبت های خود بود که با عرضه گزارشی آماری به تشریح نگاههای صندوق اعتباری هنر در حوزه اعطای تسهیلات و امور رفاهی، بحث «نشان اعتبار هنر»، راه اندازی «اپلیکیشن صندوق هنر»، نکوداشت هنرمندان در استان ها و نحوه فعالیتهای فرهنگسرای نیاوران بعنوان مجموعه زیر پوشش صندوق اعتباری هنر پرداخت و اظهار داشت: من معتقدم مجموعه صندوق اعتباری هنر بازوی قدرتمندی برای تمامی معاونت ها و مجموعه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که خوشبختانه در چارچوب یک شبکه گسترده ارتباطی که بنظر می رسد عموماً هم با نگاه و توجه مثبت اصحاب فرهنگ و هنر رو به رو می شود، تلاش می کند تا همراه و همیار موثری برای این قشر فرهیخته و گرامی باشد. ما نهایت تلاش خویش را انجام داده و می دهیم تا برپایه شعارها و وعده هایی که می دهیم گامهای جدی و عملی را در حوزه حمایتی برداریم.

تلاش برای بهره مندی همه اهالی هنر فارغ از افکار و اندیشه های متفاوت از خدمات صندوق هنر


وی ضمن عرضه توضیحات دیگری در زمینه ورود صندوق اعتباری هنر به مبحث «اقتصاد هنر» و تاسیس شرکتهای مختلف دراین خصوص اضافه کرد: نگاه ما اینست که بر مبنای وظیفه و تکلیف، همه اهالی هنر فارغ از افکار و اندیشه های متفاوتی که دارند بتوانند در سریع ترین زمان و بهترین کیفیت از خدمات صندوق بهره مند شوند. در این راه معتقدم مجموعه صندوق هنر می تواند بازوی موثری در کنار معاونت امورهنری باشد. مسیری که امروز با حضور مدیران این مجموعه در نشستی که داریم به من نوید اتفاقات مطلوب و موثری را در جهت پشتیبانی از اصحاب فرهنگ و هنر را می دهد.
پوراحمدی در انتها صحبت های خود از اقدامات معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در روزهای جنگ ۱۲ روزه و همینطور برگزاری پروژه «خیمه هنر» در روزهای عزاداری شهادت حضرت سیدالشهدا (ع) تقدیر نمود
پس از صحبت های مدیرعامل صندوق اعتباری هنرعقیل گودرزی معاون توسعه و مدیریت، محمد علی کاروان معاون سرمایه گذاری و اقتصاد هنر، مسلم کریمی معاون اعضا و احمدمقیمی مشاورمدیرعامل صندوق اعتباری هنر به عرضه گزارشی از روند فعالیتهای مجموعه های زیر پوشش خود پرداختند.
نادره رضایی معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این جلسه ضمن تقدیر از فعالیتهای انجام گرفته در صندوق اعتباری هنر اظهار داشت: یکی از مهم ترین نکاتی که از زمان حضورم در معاونت امورهنری همواره روی اجرایی شدن آن تأکید ویژه ای داشتم و دارم، گرفتار نشدن در انجام کارهای روزمره و فعالیتهایی است که بطور قطع انجام آن جزو وظایف اصلی است اما آنچه برای من اهمیت دارد عرضه کارهای جدید برای توسعه ظرفیتهای موجود در زمینه فرهنگ و هنر با وجود هنرمندان شایسته در زمینه های مختلف و بسترهای موجود در وزارت فرهنگ همچون صندوق اعتباری هنر است. ما می توانیم در چارچوب یک برنامه هدف مند به اتفاقات جدید و توسعه محور برسیم. پس برای من و همکارانم، صندوق اعتباری هنر مجموعه ای بسیار اهمیت دارد چون ظرفیت بزرگی دارد و می تواند در تعامل با دستگاههای مختلف کارهای بزرگی را هم انجام دهد.
وی اضافه کرد: ما از آنچه می توانیم در توسعه هنر انجام دهیم، دورشدیم و بیشتر تمرکزمان را بر برگزاری جشنواره ها قرار دادیم که اگر بتوانیم در چارچوب یک برنامه هدف مند، هم درحوزه سیاستگزاری و اجرای این رویدادهای مهم و هم به دیگر برنامه های توسعه ای توجه داشته باشیم، آن گاه می توانیم دورنمای بهتری را برای آنچه در توسعه اش وظیفه داریم متصور شویم. در این راه اگر مجموعه های ارزشمندی چون صندوق اعتباری هنر علاوه بر همین خدمات حمایتی قابل توجهی که عرضه می کند، وارد حوزه های سرمایه گذاری و اقتصادی شود می توانیم منتظر اتفاقات بسیار خوبی در حوزه های مختلف هنر باشیم. کما این که وجود افراد زبده، کاربلد و بسیار مهم حوزه اقتصادی و سیاسی کشور در جمع هیأت امنا و شوراهای مشورتی و مدیریتی این مجموعه گواه درستی برای این ادعا است که ارزش های صندوق اعتباری هنر را دو چندان می کند.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تقدیر از اقدامات مجموعه صندوق اعتباری هنر در سالهای اخیر خاطرنشان کرد: به نظرم این اتفاق بسیار ارزشمندی است که جناب پوراحمدی بعنوان مدیرعامل صندوق حتی در شرایط تغییر دولت ها پشتیبانی از هنرمندان را رها نکرد. این نگاه مثبتی است که نشان دهنده ظرفیت یک مدیر فرهنگی است. به عقیده من حضور فردی چون شما چتر اجماعی را بوجود آورده و می تواند بهترین ظرفیت برای توسعه مسایل اقتصادی در هنر باشد. من و خیلی از کارشناسان و اصحاب فرهنگ و هنر براین باوریم که هنربیش از اینها امکان فعالیت در زمینه اقتصاد با درنظر گرفتن چارچوب های خویش را دارد. موضوعی که بطور قطع صندوق اعتباری هنر می تواند مهم ترین بازوی اجرایی این فضا باشد. منتها یکی از صدمه ها اینست که گاهی با یکدیگر رودربایستی داریم در حالیکه اگر این ملاحظات و تعارفات را کنار بگذاریم می توانیم بهترین کارها را در حوزه تولید هنری انجام دهیم.

باید به دنبال فرمول های جدید در عرصه تولید و سرمایه گذاری عرصه هنر باشیم


رضایی در قسمت دیگری از صحبت های خود به مبحث مهم «مسئولیت اجتماعی» شرکتهای سودده اقتصادی اشاره نمود و اظهار داشت: اگر ما بتوانیم در چارچوب یک فعالیت مشترک بین معاونت امورهنری و صندوق اعتباری هنر تلاش هایی برای اغنای شرکتهای اقتصادی سودده در جهت اختصاص سهم بودجه «مسئولیت اجتماعی» آنها به فعالیتها و تولیدات هنری انجام دهیم آن گاه می توانیم به شکل جدی وارد چرخه پایدار مبحث حمایت و دیگر حوزه های تخصیص بودجه برسیم. موضوعی که لازم است صندوق اعتباری هنر هرچه سریع تر وارد چنین مقولاتی شود. ما باید به دنبال فرمول های جدید در عرصه تولید و سرمایه گذاری عرصه هنر باشیم و بدون شک این جلسه باید مقدمه برگزاری جلسات مختلف دیگر صندوق با مجموعه های مختلف معاونت امورهنری برای تحقق آنچه اشاره کردم باشد. موضوعی که مطمئنم با عنایت به پیشینه آقای پوراحمدی در حوزه های اجرایی کار دشواری نیست و می تواند اتفاقات خوبی را درعرصه تولید رقم بزند
احمدحسین فتایی مشاور اجرایی معاونت امورهنری هم در این جلسه بر لزوم استفاده هرچه موثرتر صندوق اعتباری هنر در حوزه ظرفیتهای استانی تأکید و از آمادگی معاونت امورهنری برای افزایش و استمرار فعالیتهای مشترک دراین خصوص سخن گفت.
پشتیبانی از فعالیتهای گروههای نمایشی با تشکیل تعاونی های هنری، تمرکز بر عدالت فرهنگی در استان ها، عرضه خدمات مکمل رفاهی و فرهنگی، گزارش دهی شفاف و مشارکت پذیر، توسعه بیمه های بازنشستگی و خدمات رفاهی پایدار، عرضه وام ها و تسهیلات حمایتی هدف مند هم از دیگر نکاتی بود که رضا مردانی مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه روی اجرایی شدن آنها با مشارکت صندوق اعتباری هنر تأکید نمود.
سعید اسدی مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران هم ضمن تایید صحبت های مردانی ازنقش جدی و موثر صندوق اعتباری هنر در پشتیبانی از کسب و کارهای در رابطه با فرهنگ و هنر بخصوص حوزه تئاتر سخن گفت.
آیدین مهدی زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این نشست ضمن عرضه توضیحاتی در زمینه طرح مباحث اقتصادی و حمایتی هنرهای تجسمی به لزوم توسعه مباحثی چون مکانیزم معرفی در حوزه اعطای درجه هنری، دسترسی اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ به بانکهای اطلاعاتی صندوق اعتباری هنر، مبحث بیمه هنرمندان بالای ۵۰ سال، برگزاری سلسله نشست های تخصصی و اجرایی با مبحث سرمایه گذاری در هنرهای تجسمی و همینطور عرضه طرح های اجرایی در مولد سازی سرمایه صندوق اعتباری هنر و بیمه آثار هنرهای تجسمی توسط صندوق اشاره نمود.
محمد مهدی اسماعیلی مدیردفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری هم با برشمردن اشتراکات و دغدغه های فعالان حوزه آموزش هنر درارتباط با فعالیتهای صندوق اعتباری هنر بر ضرورت توسعه فعالیتهای مشترک برای حل مشکلات مدیران آموزشگاه های هنری، مدرسان حوزه های مختلف هنر در هنرستان ها و مراکز آموزشی و حل مشکلات بیمه ای آنها تأکید نمود.
بابک رضایی مدیرکل دفترموسیقی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی هم در این جلسه ضمن تأکید بر پرهیز عملکرد جزیره ای مجموعه های حمایتی توضیح داد: به عقیده من وقت آن رسیده که مجموعه های هدف مند و دارای ارزشی چون صندوق اعتباری هنر در حوزه پشتیبانی از تولید هم گامهای جدی را بردارد. موضوعی که با یک هم افزایی درست و هدف مند در جریان تولیدات هنری می توانیم به اتفاقات مطلوبی در حوزه کارآفرینی و تولید موسیقی برسیم.

1404/04/30
10:25:02
0.0 / 5
20
تگهای خبر: آموزش , اپلیكیشن , بودجه , بیمه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴

ال مور Almor

Almor
almor.ir - حقوق سایت ال مور محفوظ و متعلق به مالک ال مور است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس - ال مور با برندهای معتبر همراه شما در دنیای لاکچری و فشن است