حضور شهردار تهران در پالایشگاه ری
ال مور: شهردار تهران به همراه مدیران خدمات شهری خود در محل حادثه آتش سوزی پالایشگاه شهید تندگویان حضور یافت.
به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، پیروز حناچی عصر امروز بمنظور بررسی ابعاد حادثه آتش سوزی در محوطه پالایشگاه جنوب تهران (پالایشگاه ری) حضور یافت.
وی در این بازدید ضمن تقدیر از عملکرد درخشان ماموران آتش نشانی شهر تهران اظهار داشت: با وجود این که فرماندهی پالایشگاه با وزارت نفت می باشد اما تمامی ایستگاه های لازم آتش نشانی با تجهیزات موجود اعزام و تانکرهای آب مناطق نیز برای مهار آتش بسیج شدند.
روز چهارشنبه (۱۲ خرداد ) ساعت ۱۹ و ۱۸ دقیقه حادثه آتش سوزی در محوطه پالایشگاه جنوب تهران (پالایشگاه ری) به ماموران آتش نشانی شهر تهران اعلام گردید.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، آتش سوزی در پالایشگاه بعد از ۲۰ ساعت امروز حوالی ساعت ۱۷ مهار و آتش خاموش شد.
منبع: ال مور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲