معرفی رهبر ارکستر نخستین کنسرت زمستانی ارکستر سمفونیک تهران

معرفی رهبر ارکستر نخستین کنسرت زمستانی ارکستر سمفونیک تهران ال مور: نخستین کنسرت زمستانی ارکستر سمفونیک تهران با عنوان سرزمین های سپید روزهای هجدهم و نوزدهم دی در تالار وحدت انجام می شود.



به گزارش ال مور به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، نخستین کنسرت زمستانی ارکستر سمفونیک تهران با عنوان «سرزمین های سپید» روزهای هجدهم و نوزدهم دی ماه به رهبری حامد گارسچی در تالار وحدت انجام می شود.
حامد گارسچی که قبل از این در تیر ۱۴۰۱ ارکستر سمفونیک تهران را در تالار وحدت روی صحنه برده بود، در همکاری باردیگر ای با این ارکستر، قطعاتی مشهور از موسیقی کلاسیک جهانی را رهبری می کند.
در کنسرت پیش رو ارکستر سمفونیک تهران آثاری از پیتر چایکوفسکی، آرام خاچاطوریان، فکرت امیرف و ژان سیبلیوس را اجرا می کند.
حامد گارسچی رهبر ارکستر و پیانیست متولد ۱۳۶۴ است. او تحصیلات خودرا تا مقطع لیسانس در رشته پیانو و نوازندگی کلارینت در ایران گذراند و بعد از آن برای تحصیل در رشته رهبری ارکستر به شهر کلن آلمان رفت.
گارسچی سابقه همکاری با ارکسترهای معتبر همچون ارکستر کنسرواتوار کلن، ارکستر جوانان وتسلار را درکارنامه کاری خود دارد و هم اکنون رهبر دائمی ارکستر جوانان شهر کلن و ارکستر جوانان وتسلار است.
ارکستر سمفونیک تهران از ساعت ۲۱: ۳۰ شامگاه سه شنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ دی، کنسرت «سرزمین های سپید» را با رهبری حامد گارسچی در تالار وحدت روی صحنه می برد.
بلیت این برنامه بوسیله سامانه «هنرتیکت» در دسترس علاقه مندان است.


منبع:

1403/10/11
11:03:05
0.0 / 5
131
تگهای خبر: جوانان , زندگی , كلاسیك , كنسرت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
Almor
almor.ir - حقوق سایت ال مور محفوظ و متعلق به مالک ال مور است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس